Căutare MDM

Buletin

a treia lumină de frână este defectă

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 6 luni #11514 prin manual-mecanic
Bun, a treia lumină de frână de la BMW-ul meu funcționează defectuos, pâlpâie și uneori nu funcționează. L-am demontat, dar nu găsesc defectul. Îmi puteți spune de unde îl pot cumpăra sau ce se poate face? Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 6 luni #11516 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: A treia lumină de frână funcționează defectuos
Verificați toate conexiunile, uitați-vă cu atenție la cabluri, dacă doriți să cumpărați unul nou, întrebați în magazinele de piese de schimb să vedeți cum merge.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 6 luni #11539 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: A treia lumină de frână funcționează defectuos
Trebuie să verifici continuitatea curentului în conector la frânare, dacă este ok, verifică continuitatea în soclu, dacă este ok, problema este becul, adică lumina în sine, nu este complicat sau scump, dacă curentul în conector nu este ok, încearcă o masă directă, dacă totul este normalizat, ok, pune masă la șasiu și gata, dacă nu este normalizat, fă o instalație separată, este ușor de făcut, doar ia curentul de la unul dintre stopurile de frână normale și pune la masă șasiul, important este ca masa să fie de la șasiu pentru a nu supraîncălzi sistemul.