Căutare MDM

Buletin

Frânarea nu este corectă

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 6 luni #11499 prin manual-mecanic
Frânare incorectă Publicat de manual-mecanica
Bună ziua, am cumpărat un Land Rover Freelander din 1999, la mâna a doua. S-a aprins martorul ABS. Întrebarea mea este: are ABS-ul vreo influență asupra performanței de frânare, deci nu mai este la fel de bun ca înainte? Adică, când frânez, mașina nu mai oprește ca o mașină de pasageri. Desigur, acesta este un 4x4. Dar dacă dau de un obstacol, ar trebui să frânez mai devreme, astfel încât mașina să se oprească. Am schimbat plăcuțele de frână și lichidul de frână cu lubrifiantul corespunzător.
Ce ar putea fi? Aștept răspunsurile dumneavoastră... Cu cele mai bune gânduri.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 6 luni #11501 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Frânare incorectă
S-a aprins martorul luminos după ce s-au schimbat plăcuțele de frână? Ar putea fi un senzor.
Pentru siguranța ta, e mai bine să îl repari. În plus, mașina este atât de grea, încât distanța de frânare va crește, ceea ce va face ca roțile să patineze la frânări puternice și vei avea mai puțină manevrabilitate la frânare.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 6 luni #11503 prin manual-mecanic
Mulțumesc pentru ajutor, dar ce vreau să știu este dacă afectează frânarea când este activat ABS-ul.
Înainte, frânam la fel de prost. Îmi spuneau mereu că am frânat prost. Cu stimă.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 6 luni #11504 prin manual-mecanic
Nuuu, înainte să se activeze ABS-ul, frânarea era la fel de proastă.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 6 luni #11505 prin manual-mecanic
Și martorul ABS era aprins când l-am cumpărat
. Salut, asta e tot.