Căutare MDM

Buletin

o mică problemă cu Twingo-ul meu, ajutor!!!

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 18 ani și 5 luni #1149 prin manual-mecanic
Mică problemă cu Twingo-ul meu. Ajutor! Publicat de manual-mecanica
Salut tuturor de pe aici, vă scriu să văd dacă mă puteți scoate din încurcătura pe care o am cu Twingo-ul meu... este următoarea...

Turometrul sau vitezometrul, cum vreți să-i spuneți, nu mai funcționează și habar n-am ce ar putea fi. Îmi imaginez că e un senzor sau ceva de genul ăsta... dacă cineva a trecut deja prin asta și are vreo idee care m-ar putea ajuta, aș aprecia...

Mulțumesc anticipat.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 18 ani și 5 luni #1152 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Mică problemă cu Twingo-ul meu, ajutor!!!
Vitezometrul lui Twingo este digital, nu? Da
, cred că da.

Ce e în neregulă cu el:

- Nu se mișcă de la 0 km/h
- Sau afișajul vitezometrului nu se aprinde.

Dacă e vorba de a doua variantă, ar trebui să începi prin a verifica siguranțele.

Dacă e vorba de prima variantă, spune-mi. Voi vedea dacă pot să-ți spun unde este senzorul de viteză și ce mufă este.

La prima vedere, pare o defecțiune fără importanță financiară. Sau cel puțin așa cred.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 6 luni #11615 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Mică problemă cu Twingo-ul meu, ajutor!!!
Bună ziua.

Am exact aceeași problemă. Aș vrea să știu unde se află conectorul vitezometrului.

Cu cele mai bune gânduri.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 6 luni #11621 prin manual-mecanic
Este situat pe o parte a cutiei de viteze, este ușor de schimbat, dar atenție când acest senzor se defectează, ar trebui să fie însoțit de aprinderea martorului luminos de verificare.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 6 luni #11622 prin manual-mecanic
Martor motor...? Pentru că dacă da, nu a afișat nimic pe bord. În fine, azi când ajung acasă, o să-l ridic și o să mă uit.
Mulțumesc, kikemec. O să verific și te anunț.