Căutare MDM

Buletin

FORD EXPLORER ESPORTRAC 2005

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 6 luni #11566 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: FORD EXPLORER ESPORTRAC 2005
Salut, prietene, te anunț că suntem într-o ședință medicală aici cu patru mecanici, inclusiv tatăl meu, care acum este pensionar. Credem că problema trebuie să fie în ansamblul cilindrilor (segmenti, pistoane și cămăși) și că ar trebui să măsori totul. Acum, credem că atunci când îl demontezi, ar trebui să verifici dacă galeria de admisie este în stare bună. Ar putea avea scurgeri din cauza unei garnituri sau ar putea fi îndoită. Atașez manualul. Caută versiunea 4.0. Sper că te ajută. Nu uita să ne ții la curent aici. Pariurile sunt deja deschise. Mult noroc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 6 luni #11567 prin manual-mecanic
BUNĂ, AI UN RĂSPUNS FOARTE BUN. VOI RECAPITULA TOT CE-MI SPUNI ȘI ÎȚI VOI SPUNE. MULȚUMESC. CRED CĂ AȘA E.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 6 luni #11568 prin manual-mecanic
ȘI CUM DESCARC MANUALUL?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 6 luni #11569 prin manual-mecanic
Prietene, am încercat să-l atașez, dar nu știu ce se întâmplă. Cred că pagina e prea lentă sau prea mare. Dar pe aceeași pagină există una despre un Ford Ranger care avea tot motor 4.0. Descarcă-l de acolo și vezi ce părere ai.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 6 luni #11586 prin manual-mecanic
BUNĂ, ȚI SPUN CĂ AM FĂCUT CE MI-AI SPUS ȘI ÎNTR-ADEVĂR PROBLEMA ESTE LA INELELE CARE ERAU DEFECTE ȘI ERAU NOI. MULȚUMESC FOARTE MULT PENTRU AJUTOR.