Căutare MDM

Buletin

MAI MULTĂ PUTERE PENTRU L-200 CLASSIC

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 6 luni #11532 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: MAI MULTĂ PUTERE PENTRU L-200 CLASSIC
Salut, prietene. Nu știu de ce se spune că nu există ECU-uri pentru acest model, chiar dacă le-ai văzut chiar tu. De fapt, cred că există un cip care se instalează în cel pe care îl are mașina ta și există unele programabile care vin cu un program și cabluri pe care le poți folosi pentru a le programa cu computerul personal. Acum, prietene, sfatul meu este să încerci să obții toate datele tehnice din paginile pe care ți le-am dat ție și altora și să le duci la mecanic. Împreună, puteți alege cel mai bun kit. dar dacă vrei camioneta ta pentru competiții sau ceva de genul acesta va trebui să faci și alte lucruri, cum ar fi să schimbi turbo-ul sau să-l înlocuiești cu un supraalimentator sau să pui un twin-turbo, să schimbi arborele cu came, să pui biele din titan, să prelucrezi arborele cotit pentru a îndepărta greutatea și a mări bolțurile de manivelă și vei vedea cum să-l echilibrezi, și să pui rulmenți din aliaj roz și să prelucrezi chiulasa, să pui supape speciale, etc, etc... (nu se termină niciodată) și toate astea nu le face vreun mecanic, așa că alegi tu, dar îți spun că sfatul meu este ca decizia să se ia în consultare cu mecanicul care va fi la treabă și să încerci să vorbești dacă se poate cu persoane care au făcut lucrări similare, pentru a le verifica abilitățile. salutări și vom ține legătura...

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 6 luni #11557 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: MAI MULTĂ PUTERE PENTRU L-200 CLASSIC
Salut jrosacol:
Nu îl folosesc pentru concursuri, îl folosesc doar când merg în vacanță, dar îl pregătesc oarecum din capriciu. Deocamdată, îți mulțumesc foarte mult pentru informații.
Cu cele mai bune gânduri,
Paulino.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 6 luni #11563 prin manual-mecanic
De ce nu modifici chiulasa în schimb?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 6 luni #11570 prin manual-mecanic
Ce ar fi mai bine, să montez o unitate de control sau să modific chiulasa?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 6 luni #11572 prin manual-mecanic
Marea diferență este că poți activa și dezactiva unitatea de control. La modificarea chiulasei, vehiculul este întotdeauna în modul competiție, iar ralantiul este neregulat.