Căutare MDM

Buletin

MAI MULTĂ PUTERE PENTRU L-200 CLASSIC

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 6 luni #11454 prin manual-mecanic
MAI MULTĂ PUTERE PENTRU L-200 CLASSIC Publicat de manual-mecanica
Bună ziua, am un Mitsubishi L-200 din 2004 și am vrut să schimb unitatea de control pentru a câștiga puțină putere. Se pare că îmi fac multe probleme. Dacă nu există una pentru acest model, ce pot face?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 6 luni #11492 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: MAI MULTĂ PUTERE PENTRU L-200 CLASSIC
Salut, prietene, sunt interesat să te ajut, dar trebuie să știu câteva lucruri: ce motor ai, benzină sau motorină, și ce cilindree? Vorbim mai târziu.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 6 luni #11521 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: MAI MULTĂ PUTERE PENTRU L-200 CLASSIC
Salut jrosacol:
Motor: Mitsubishi Diesel
tip: D: 4 D56
Cilindree: 4 / 2477 cmc
Cu stimă.
Paulino.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 6 luni #11523 prin manual-mecanic
Salut prietene. Mă gândesc ce vrei cu camionul tău și ca să nu începi prin încercări repetate, cel mai bun lucru pe care l-ai putea face este să cumperi un kit complet de putere care să includă toate elementele, iar instalarea lui să nu fie o problemă mare, totul depinde de cât vrei să cheltuiești. O să-ți trimit o pagină de unde poți alege între preț și putere. Desigur, acestea sunt cele care au mai rămas pe internet și ai putea alege oricare, dar îți recomand cele spaniole, sunt cele mai bune la aceste lucruri. Analizează paginile și pe cele pe care le dorești și apoi putem continua să vorbim. Mult succes.

www.euro4x4parts.com/recambios/i/leva_lda/mitsubishi/l200/

www.demacmotor.com/demac_motor_tienda/sh...ento%20de%20potencia

Când reglezi motorul, trebuie să ții cont că acesta va avea o durată de viață mai scurtă (ai grijă).

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 6 luni #11525 prin manual-mecanic
Pe care dintre cele trei l-ați recomanda? Prețul nu este o problemă, dar nu vreau să storc motorul ca pe o lămâie. Vreau să aibă mai mult tupeu când iese, e cam lent.

www.euro4x4parts.com/recambios/icc1003-1...performance_kit.html
600 €

www.euro4x4parts.com/recambios/icc1005-1...performance_kit.html
900 €

www.demacmotor.com/demac_motor_tienda/de...?id=120&nombre=POWER TUNING DID ---- 551 €

AM AFLAT AICI, CARE ESTE UNUL DINTRE CELE MAI CELEBRE ATELIERE ELVEȚIENE, ȘI MI-AU SPUS CĂ ÎN MOMENT NU EXISTĂ ECU-URI PENTRU ACEST MODEL.
www.digitaltuning.ch/contatti.php?m=5&s=7&co_id=5