Căutare MDM

Buletin

Curea alternator Toledo 1.9

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 6 luni #11445 prin manual-mecanic
Curea alternator Toledo 1.9 Publicat de manual-mecanica
Salut!
Am Toledo-ul tatălui meu și este foarte rezistent.
Aș vrea să știu dacă cineva îmi poate spune cum se schimbă cureaua alternatorului. Este ruptă grav. Am demontat-o, dar nu sunt sigur ce sunt tensionatoarele. Poate cineva să-mi dea niște îndrumări?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 6 luni #11450 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Curea alternator Toledo 1.9
Bună seara, cureaua alternatorului este tensionată chiar de alternator, este ușor de schimbat, alternatorul are cam trei șuruburi care sunt înșurubate pe șasiu, trebuie doar să le slăbești puțin și unul dintre ele este cel care tensionează cureaua, odată ce este poziționată corect, trebuie doar să strângi din nou șuruburile, NOTĂ, dacă cureaua alternatorului s-a rupt, ar trebui să te uiți la cureaua de distribuție pentru a vedea starea ei, dacă aceea se rupe, defectul este mai complex și costisitor.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 6 luni #11459 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Curea alternator Toledo 1.9
Da, are un întinzător, este vorba de rola care se vede mai sus decât celelalte. Nu este deloc complicată, trebuie doar să o scoți din șuruburile de care este prinsă de motor.