Căutare MDM

Buletin

AVEȚI PROBLEME CU UN VEHICUL?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 8 luni #11749 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: AVEȚI PROBLEME CU UN VEHICUL?
Am un Civic din 2002, D17, cutie automată cu 4 trepte, LX...
Luna trecută transmisia a fost neutralizată, a funcționat doar mersul înapoi...
Transmisia a fost verificată complet, am schimbat turbina, aproape toți senzorii, iar verificarea este încă activă și primesc eroarea P07040 (raport de transmisie incorect)...

Ultimul lucru pe care mi l-a spus mecanicul a fost că ar putea fi o defecțiune de tensiune în curentul care ajunge la celenoidul care controlează transmisia (cea din spatele cutiei de viteze) care este responsabilă de trepte de viteză...

Așa este? Sau, din experiența ta, ar putea fi...

Am schimbat rolele axului și nimic, cred că avarierea se vede la nivelul celenoidului și schimbătorul D rămâne fără presiune...

Schimbă complet, dar uneori nu schimbă în viteza a 4-a. Trebuie să opresc și să ies în prima treaptă ca să schimb complet.

Adresa mea de e-mail este Aș vrea să aud gândurile tale...

Salutări,
Subiectul a fost închis.
  • manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 8 luni #11751 prin manual-mecanic
Mersi, dar nici eu nu știu ce e senzorul de detonație (unde se află) de fapt am manualele pe care le-am descărcat de aici de la Atos dar nu sunt pentru 2007 (1.1 litri) și nici nu e indicat... dar am dat câteva atingeri ușoare pe galeria de admisie și mi-au spus că ar trebui să accelereze odată cu atingerile și nu am observat nicio modificare a turațiilor motorului nicăieri unde am lovit.
Subiectul a fost închis.
  • manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 8 luni #11753 prin manual-mecanic
Bună ziua, în primul rând, salutări, spionul antifurt este antifurtul, ceea ce se întâmplă este că este blocat de imobilizator, ceea ce trebuie să faci este să scanezi pentru a ști ce coduri de eroare sunt prezente, deoarece unitatea are chei cu cipuri, acestea ar trebui codificate, dar mai întâi trebuie să știi ce se întâmplă. Vom lua legătura.
Subiectul a fost închis.
  • manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 8 luni #11754 prin manual-mecanic
Nu sunt maestru în transmisii automate, dar lasă așa și o să întreb persoana care se ocupă de asta ca să-ți poată spune ce se întâmplă. Noroc.
Subiectul a fost închis.
  • manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 8 luni #11760 prin manual-mecanic
Bună ziua. Trebuie să schimb supapa de control a ventilatorului radiatorului pentru că s-a blocat și funcționează constant, adică trebuie să deconectez cablul de fiecare dată când opresc motorul, sau descarcă toată bateria (mi s-a întâmplat o dată). Mi s-a spus că e de la supapa de control și vreau să o schimb. Există o explicație rapidă sau un link unde pot înțelege cum să o fac singur? De asemenea, trebuie să știu unde se află, deoarece nu sunt sigur dacă este ceea ce cred eu că este (pe lateralul radiatorului).

Este un Renault 19 Driver din 1995, 1.4 80 CP, benzină.

Mulțumesc enorm.

Cu cele mai bune gânduri.
Subiectul a fost închis.