Căutare MDM

Buletin

AVEȚI PROBLEME CU UN VEHICUL?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 6 luni - Acum 15 ani și 6 luni #11443 prin manual-mecanic
Salutări tuturor membrilor acestui site web magnific. Aș dori să subliniez că cei care au nevoie de informații sau ajutor ar trebui să fie mai specifici în modul în care solicită ajutor, cum a apărut problema și ce au făcut, dacă au extras codurile de eroare pentru o posibilă soluție.
RĂMÂNÂND LA DISPOZIȚIA DUMNEAVOASTRĂ, VĂ POT AJUTA CU ORICE AVEȚI NEVOIE. CÂTEVA DATE IMPORTANTE, ÎN PRIMUL RÂND, VOR FI URMĂTOARELE:

MARCĂ SUB-MARCĂ ȚARĂ
AN TIP DE INJECȚIE
MOTOR
TRANSMISIE T/M SAU T/A
DACĂ ARE AER CONDIȚIONAT
DACĂ ESTE 4X4
SIMPTOM DE DEFECT
CE I-AU FĂCUT?
Coduri de eroare găsite

EXEMPLU:
CHEVROLET CHEVY MEXIC 1999
1.6 LTS TBI T/M CU AER CONDIȚIONAT
SIMPTOM: RALANTI ȘI ACCELERAȚIE ERATICĂ, BUJIILE AU FUNINGINE LA DEMONTARE

Fără DTC

ÎN AȘA VA FI MAI UȘOR SĂ-I AJUTĂM PE COLEGI. SPER CĂ ACEST LUCRU POATE FI DE FOLOS ȘI RĂMÂN LA DISPOZIȚIA DUMNEAVOASTRĂ.

Întrucât am observat că mulți utilizatori nu știu cum să ne prezinte problemele lor, astfel încât să-i putem ajuta
Ultima ediție: acum 15 ani și 6 luni de .
Subiectul a fost închis.
  • manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 6 luni #11447 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: AVEȚI PROBLEME CU UN VEHICUL?
Mă poate ajuta cineva? Am un Beetle model '93, are o problemă, bateria nu se încarcă. Am schimbat deja bobina, au scanat-o și a arătat că avea doar o problemă cu tensiunea.
Subiectul a fost închis.
  • manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 6 luni #11448 prin manual-mecanic
În primul rând, trebuie să-mi spui ce a spus electricianul sau mecanicul și de ce spui că există o problemă cu tensiunea. Trebuie să fii mai specific în ceea ce spui, ca să văd cum te pot ajuta. Dacă au folosit scanerul, care sunt codurile de eroare? Mulțumesc.
Subiectul a fost închis.
  • manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 6 luni #11449 prin manual-mecanic
În primul rând, trebuie să-mi spui ce a spus electricianul sau mecanicul și de ce spui că există o problemă de tensiune. Trebuie să fii mai specific în ceea ce spui, ca să văd cum te pot ajuta. Dacă au folosit scanerul, care sunt codurile de eroare? Mulțumesc. Și de ce au schimbat bobina, din moment ce nu are nicio legătură cu problema de tensiune.
Subiectul a fost închis.
  • manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 6 luni #11460 prin manual-mecanic
Îmi puteți spune cum se șterg manual indicatorul de defecțiune la un Volvo 960 din 1996? Compartimentul motor are o modalitate de a citi și șterge manual defecțiunile, dar se pare că nu pot face asta. A trebuit să schimb debitmetrul și s-a blocat. Mulțumesc.
Subiectul a fost închis.