Căutare MDM

Buletin

Pană de curent la trepte joase de viteză la Xsara HDI

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 6 luni #11418 prin manual-mecanic
Pană de curent la trepte joase la Xsara HDI Publicat de manual-mecanica
Am un Xsara HDI de 90 CP. Când ieși cu mașina în treapta 1-3, mașina se chinuie, ca și cum ar duce lipsă de putere. Am montat un motor și nu detectează nicio defecțiune; am schimbat debitmetrul și este tot la fel; am scos toată țeava de eșapament și este tot la fel; am schimbat filtrul de motorină și este tot la fel. Dacă cineva știe unde ar putea fi problema, aș aprecia. Mulțumesc foarte mult.

adresa mea de e-mail:

„MULȚUMESC MULT”

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 6 luni #11435 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Pană de curent la trepte joase la Xsara HDI
Bună, sunt Oscar. Lucrez pentru grupul PSA de câțiva ani. Din informațiile pe care mi le-ați furnizat, vă pot spune că ar putea fi o problemă cu presiunea turbo. Rugați-i să verifice indicatoarele de presiune a turbo cu un aparat de diagnosticare în timp ce conduceți mașina. Este posibil să aveți o fisură într-o conductă a turbo pe care aparatul nu o detectează. De asemenea, este posibil să aveți un microtub de la electrovalva la turbo care este spart, înfundat sau slăbit. Este posibil chiar să aveți multă acumulare de carbon în sistemul de admisie. Începeți să curățați turbo (elicele sau palele blocate de acumularea de carbon), supapa de recirculare a gazelor de eșapament cunoscută sub numele de EGR (tot din cauza acumulării excesive de carbon) și galeria de admisie (tot din cauza acumulării de carbon).

Sper că acest lucru vă va ajuta sau cel puțin vă va oferi

câteva îndrumări. Cu cele mai bune gânduri, Oscar.
;)

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.