Căutare MDM

Buletin

Reparații motor Terrano la domiciliu

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 6 luni #11391 prin manual-mecanic
Reparații motor Terrano la domiciliu Publicat de manual-mecanica
Salut membri ai forumului, aceasta este o „aventură” pe care am întreprins-o singur....Am un Terrano II (100 CP) cu cilindrul ars și m-am hotărât să-l repar cu puținele unelte pe care le am acasă hehe Am demontat tot ce stă în motor (chiulasa, alternatorul, compresorul de aer, curelele...) cu excepția pompei de motorină. Am slăbit șuruburile ambreiajului și șuruburile silentbloc-ului când m-am dus să demontez motorul, ce este în interiorul carcasei ambreiajului vine odată cu motorul!!!!!!!!

Întrebarea mea este cum se deblochează motorul ambreiajului??¿?, Am crezut că s-a slăbit când am scos șuruburile carcasei, dar nu :)

Mulțumesc anticipat pentru acest forum, foarte bine. Cu respect.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 6 luni #11395 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Repararea motorului Terrano acasă
O să caut manualul de service pentru Nissan Terrano și ți-l voi trimite.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 6 luni #11396 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Repararea motorului Terrano acasă
Ce faci, omule, am manualul dar nu explică bine... hehehe e la fel, o să încerc să demontez totul jojojojo mersi.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 6 luni #11397 prin manual-mecanic
Pentru a demonta motorul, trebuie să demontați și cutia.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 6 luni #11398 prin manual-mecanic
Uau, de asta mă temeam și eu... cutia de viteze și ambreiajul nu prea fac probleme, nu?