Căutare MDM

Buletin

Probleme cu pompa de ulei

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 6 luni #11419 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Probleme cu pompa de ulei
Salut, prietene. Schimbarea rulmenților arborelui cu came cu motorul instalat este foarte dificilă, chiar și pentru cei cu ceva experiență. Nu-ți face griji, dacă se face, te sfătuiesc să consulți experții de la un atelier de reconstrucție motoare industriale pentru a vedea ce recomandă. Acum, dacă ai putea demonta doar piesele pentru a scoate arborele și apoi să vină expertul să înlocuiască rulmenții, ar fi minunat. Dacă nu, ar trebui să demontezi întregul motor. Dacă te gândești să faci asta, încearcă să fii perseverent cu echipa de reconstrucție, astfel încât să o poată face cu motorul instalat, așa va fi mai ieftin. Dar dacă vrei să schimbi pompa de ulei și să vezi cum merge, nu ai nimic de pierdut; pur și simplu scoate carterul și înlocuiește-l. Ai mare grijă la tija care acționează pompa ce merge de la distribuitor la pompă și asigură-te că filtrul și tubul unde pompa alimentează uleiul sunt bine desfundate. Acolo ar putea fi și problema... Fă-o și spune-mi.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 6 luni #11432 prin manual-mecanic
SALUT MAQ. 4.6 ADUCE ARBORII CU CAME ÎN CHIULĂ ȘI NU ADUCE METALE ÎN ARBOARE DECÂT CĂ LUBRIFIEREA A FOST ADAPTATĂ LA ACEST TIP DE CHIULEȚE. ARE UN SISTEM FOARTE APARTICULAR ÎN ULTIMUL CAPAC AL LAGĂRULUI ARBOARELUI ESTE DIFERIT. ADUCE O CARCASĂ PENTRU UN DIBL CARE ARE O GĂURĂ FOARTE MICĂ CARE UMPLE ACEA CARCASĂ DE CARE ȚI-AM MENȚIONAT, CÂND CARCASA ESTE UMPLUTĂ SE ASIGURĂ CĂ VA MENȚINE PRESIUNEA ÎN ÎNTREGUL LAGĂRULUI, ESTE FOARTE PROBABIL SĂ FIE ÎNFUNDAT ȘI DIN ACEST MOTIV LUBRIFIEREA ESTE SCĂZUTĂ SAU NULĂ. ATENȚIE DEOARECE UN BUT DE ARBOARE SE POATE LEGA ȘI POATE CAUZA PROBLEME GRAVE LA CHIULĂ.
Ei bine, sper că asta îți rezolvă problema, dacă nu, contactează-mă și spune-mi în ce parte a republicii te afli. Dacă locuiești în DF, te pot vizita și să-ți verific vehiculul. Îți spun la revedere. Sper răspunsul tău.:)

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 6 luni #11488 prin manual-mecanic
Bună ziua, aș dori să mulțumesc celor care au participat la acest subiect. Comentariile au fost foarte utile în analizarea problemei și în înțelegerea posibilelor cauze ale defecțiunii. Aș dori să vă informez că soluția a fost schimbarea pompei de ulei. Aceasta a rezolvat problema de lubrifiere a chiulasei din dreapta, iar zgomotul pe care îl făcea din cauza lubrifierii în sine a încetat.