Căutare MDM

Buletin

Încuietoare Grand Cherokee

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 18 ani și 5 luni #1137 prin manual-mecanic
Încuietoare Grand Cherokee Publicat de manual-mecanica
:( Am o problemă cu o camionetă Grand Cherokee. Este blocată pentru că cheia a fost deprogramată. Nu știu cum să o programez, ce fac pentru a o programa sau vreun truc.
Mulțumesc.:)

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 18 ani și 5 luni #1148 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Blocarea Grand Cherokee
Vei fi surprins! Ia actele mașinii și du-te la Jeep-ul Chrysler cu un portofel plin de bancnote ca să soliciți un cip antifurt duplicat sau, și mai rău, un set nou de încuietori cu programare ECU inclusă.

E o mare bătaie de cap, dar nu există altă opțiune; reprezentanțele oficiale sunt singurele care au acces la dispozitive antifurt și încuietori.

Sper că te-am fost de ajutor, chiar dacă e vorba doar de bătaia pe care ți-am dat-o.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 18 ani și 5 luni #1150 prin manual-mecanic
Hahaha, ești atât de dur, megabeat.

Știm că se poate face doar în „JEEP-CHEROKE”, dar dă-i puțină speranță în caz că cineva îi spune un basm.

Speranța e ultimul lucru care moare.

P.S. E adevărat că chestiile astea costă o avere. Casa asta e foarte scumpă.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 5 luni #2427 prin manual-mecanic
:) BUNĂ, ESTE FOARTE SENSIBIL. TAIE BINE UȘILE. ALARMA SE DEZACTIVEAZĂ PRIN INTRODUCEREA CHEII ÎN ÎNCUȘĂTOAREA SPATE ȘI ROTIREA EI ȘI VEȚI VEDEA CĂ SE DEBLOCHEAZĂ. DACĂ AVEȚI ÎNDOIALURI, VĂ POT TRIMITE MANUALUL DE ATELIER. SPUNEȚI-MI UNDE. MULȚUMESC.