Căutare MDM

Buletin

Toyota Corolla 5A

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 7 luni #11294 prin manual-mecanic
Toyota Corolla 5A Publicat de manual-mecanica
Salut, băieți, am o problemă. Am nevoie urgentă de un manual sau de specificații tehnice pentru un Toyota Corolla G Touring din 1995. Îmi dă probleme și este instrumentul meu de lucru. Orice informație sau sugestie ar fi foarte apreciată. Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 7 luni #11304 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Toyota Corolla 5A
Ar fi bine dacă ne-ați putea spune care este problema cu Toyota ca să vă putem ajuta. Este dificil să vă oferim informații dacă nu știm care este defecțiunea. Este o mașină ușor de reparat, așa că nu cred că vă va face prea multe probleme. Spuneți-ne ce este în neregulă ca să știm cum să vă ajutăm și ce informații să vă oferim.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 7 luni #11328 prin manual-mecanic
Ce anume trebuie să știi despre mașină? Cupluri, calibrări sau orice altceva. Spune-mi. Am Autodata, Mitchell și Alldata. Poate te pot ajuta.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 6 luni #11590 prin manual-mecanic
Spune-mi ce ai nevoie. Am toate informațiile despre mașina ta.