Căutare MDM

Buletin

reglare deficitară, accelerarea reletinului

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 7 luni #11288 prin manual-mecanic
Reglare deficitară, accelerare bruscă. Publicat de manual-mecanica
Bună ziua, Fiat-ul meu Palio 1.3 MPI 8V are o defecțiune la ralanti. Rămâne în ritm constant de accelerație (nu crește sau scade accelerația). Acest lucru se întâmplă când opresc vehiculul. Mă poate ajuta cineva, vă rog? Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 7 luni #11290 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: reglare deficitară, accelerare bruscă
Cred că ai probleme cu pedala de accelerație.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 7 luni #11303 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: reglare deficitară, accelerare bruscă
Vrei să spui că atunci când accelerezi la viteză mică nu crește în viteză, sau pur și simplu rămâne accelerat, dacă rămâne doar accelerat verifică IAC-ul sau pas cu pas, sau că există vreo admisie de aer, dacă nu face nimic, ceea ce mă îndoiesc verifică TPMS-ul.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 6 luni #11424 prin manual-mecanic
Prietene, îți recomand să verifici corpul clapetei de accelerație. Cel mai probabil va trebui să-l înlocuiești. Spune-mi cum merge...

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 6 luni #11427 prin manual-mecanic
Salut prietene, uite în primul rând trebuie să verifici dacă mașina ta are supapă IAC sau BDO, dacă este o supapă IAC poți păcăli computerul, trebuie doar să o deconectezi și să faci o garnitură cu o cutie mică de carton, are două orificii pe care le vei acoperi cu garnitura și în orificiul de jos vei face o mică gaură în garnitură pentru ca aerul să treacă, o conectezi și testează mașina, asta de obicei face ca fluxul de aer să fie constant și astfel să nu existe variații, ai grijă este doar temporar, chiar dacă este cazul va trebui să o schimbi ok, iar dacă este o supapă BDO, o demontează și o spală cu soluție de curățat injectoare ok sper să te ajute, un mecanic m-a învățat și a fost eficientă cu Ford Aikon-ul meu, bine salutări, ai grijă de tine, la mulți ani 20010