Căutare MDM

Buletin

Pilot automat

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 7 luni #11285 prin manual-mecanic
Pilot automat Publicat de manual-mecanica
Am un Ford Explorer Eddie Bauer din 2005, iar uneori funcționează transmisia automată, alteori nu. Ce ar putea fi? Cum o repar?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 7 luni #11302 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Pilot automat
Aceste tipuri de probleme la Ford sunt pur electrice. Pot apărea din cauza contactelor proaste sau a stării proaste a uneia dintre componente, dar eu înclin spre contacte și cred că uneori funcționează, alteori nu. În orice caz, este mai bine să verifici totul de la un electrician.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 7 luni #11310 prin manual-mecanic
Mulțumesc pentru recomandare. Ai idee unde ar putea fi amplasați acești conectori electrici?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 6 luni #11330 prin manual-mecanic
Ar trebui să verificați de la butonul care conectează și să urmați traseul către siguranțe și comanda în sine care trece prin cabluri. De aceea recomand să mergeți la un electrician, deoarece sunt multe lucruri de verificat.