Căutare MDM

Buletin

Înlocuirea cablului cutiei de viteze Renault 5

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 7 luni #11233 prin manual-mecanic
Înlocuire cablu cutie de viteze Renault 5 Publicat de manual-mecanica
Salutări tuturor de pe forum. Am nevoie de informații despre cum se schimbă cablul cutiei de viteze la un Renault 5. Vă mulțumesc foarte mult tuturor!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 7 luni #11246 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Înlocuirea cablului cutiei de viteze Renault 5
Ce este guaya?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 7 luni #11272 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Înlocuirea cablului cutiei de viteze Renault 5
Bună dimineața! Îmi cer scuze pentru termenul folosit, aceea este banda care activează ambreiajul. Aceasta merge de la ambreiaj la cutia de viteze.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 7 luni #11291 prin manual-mecanic
cablul ambreiajului, cel care iese din bord spre cutia de viteze sau selectorul de viteze?, cel de pe bord pentru tabela de marcaj trebuie să scoți bordul și să-l decuplezi cu mare grijă ca să nu rupi picioarele de ancorare, cred că la acela te referi, iar la capătul cutiei trebuie doar să deșurubezi cuplajul