Căutare MDM

Buletin

Pierderea de putere la Renault Megane

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 11 luni #11230 prin manual-mecanic
Pierderea de putere la un Renault Megane. Publicat de manual-mecanica
Am un Renault Megane DCI 1.9 Phase 2 din 2001
și problema este că am pierdut puterea. Conduc cu 120 km/h în treapta a 5-a și când urc panta, trebuie să reduc viteza în a 4-a, apoi în a 3-a, iar viteza scade la 80 km/h și nu mai merge mai repede.
Senzorul de debit masic a fost înlocuit
, supapa EGR a fost curățată, dar nimic nu s-a schimbat. Nu se aprind martori. Când accelerez puternic, iese mult fum negru, dar în rest, nu sunt probleme.
Aș vrea să știu dacă există o modalitate de a verifica funcționarea supapei EGR în afara carcasei sale, prin deschiderea și închiderea electrică a acesteia pentru a vedea dacă funcționează corect.
Sper că am fost clar și sper că cineva poate oferi o soluție.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 11 luni #11244 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema : Pierderea de putere la Renault Megane
Supapele EGR pot fi testate în afara vehiculului, dar aveți nevoie de o mașină capabilă să le activeze manual. Nu încercați una alimentată cu baterii, deoarece nu funcționează cu 12 volți. Vă sfătuiesc să măsurați compresia cilindrilor înainte de a continua testarea senzorilor și să efectuați teste de bază ale ambreiajului; aceasta este o problemă frecventă la Renault-urile.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.