Căutare MDM

Buletin

Pierderea de putere la Renault Megane

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 7 luni #11230 prin manual-mecanic
Pierdere de putere la Renault Megane Publicat de manual-mecanica
Am un Renault Megane DCI 1.9 faza 2, an 2001.
Și problema este că am pierdut puterea. Vin la 120 în treapta a 5-a și când dau de pantă trebuie să-l bag în a 4-a, să trec în a 3-a și rămâne la 80 de kilometri pe oră și nu iese.
Debitmetrul a fost schimbat, EGR-ul a fost curățat și nimic.
Nu se aprinde niciun martor de avarie, când calc tare brusc iese mult fum negru, în rest nu are defecțiuni.
Aș vrea să știu dacă există o modalitate de a verifica funcționarea EGR-ului în afara locației sale, să-l fac să se deschidă și să se închidă electric pentru a vedea dacă funcționează corect.
Sper că am fost clar și sper la o soluție.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 7 luni #11244 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Pierderea de putere la un Renault Megane
Testarea EGR-ului poate fi efectuată în exterior, dar trebuie să aveți o mașină capabilă să o activeze după bunul plac. Nu faceți acest lucru cu o baterie, deoarece nu funcționează cu 12 volți. Vă sfătuiesc să măsurați compresia cilindrilor înainte de a continua testarea senzorilor și să faceți testele de bază ale ambreiajului. Acest lucru se întâmplă de obicei la Renault-urile.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.