Căutare MDM

Buletin

SCHIMBARE CUREA DE DISTRIBUȚIE

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 8 luni #11407 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Schimbarea curelei de distribuție
e
bună
să las întrebarea mea pe acest forum sau nu. O să spun doar că sunt cam novice. Să

vedem, întrebarea mea este:
Am un Seat Toledo 04 110 CP/1.9 cmc/diesel și aș dori să știu kilometrajul necesar pentru a schimba cureaua de distribuție. Trebuie să precizez că l-am cumpărat la mâna a doua exact acum un an și nu știu dacă i-au schimbat-o sau nu. Acum are 126.000 km.

Vă mulțumesc anticipat.
Sper că nu vă deranjez.
Îmbrățișări.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 8 luni #11415 prin manual-mecanic
Salut jh125, uite, în primul rând, ideal ar fi să creezi un subiect nou pentru a pune întrebări, nu să pui întrebări în întrebarea altcuiva. Acum, în ceea ce privește kilometrajul, curelele de distribuție se schimbă în medie la fiecare 60 sau 80 de mii de kilometri. Asta va depinde de calitatea și originea curelei. Acum, când cumperi o mașină second-hand, cel mai bine este să faci un tuning complet pentru a o lua de la capăt. Mă refer la filtre și curele. Eu dau curelei de distribuție aproximativ 50 de mii de kilometri.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 7 luni #31709 prin manual-mecanic
Aș vrea să pun cam aceeași întrebare. Vreau să ajut un domn care a demontat chiulasa motorului său Kangoo F8Q 630 să o repare și nu a marcat-o înainte de demontare. Nu avea capacele exterioare de distribuție pentru că a cumpărat duba la mâna a doua. Ce urme au fuliile arborelui cu came și ale pompei de injecție și unde există un semn pe roata dințată a arborelui cotit care să se potrivească cu semnul de pe capacul acestuia la PMS? Pot găsi poziția PMS deoarece motorul este deschis și pistoanele sunt vizibile. De asemenea, ce diametru are știftul de distribuție la PMS, ca să pot folosi niște fier rotund cu același diametru.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 7 luni #31734 prin manual-mecanic
Acolo ai instrucțiunile și tot ce ai nevoie pentru a începe. Apropo, Bolivia, nu ai terminat dacă ai făcut lucrarea singur. Acum 2 ani.

VĂ ROG SĂ PĂSTRAȚI LINKUL ACTIV, ÎL VOI LĂSA PE UN SERVER, DAR VA FI PĂSTRAT DOAR UN AN, AȘA CĂ, DACĂ ESTE POSIBIL, ÎL PUTEȚI ÎNCĂRCA PE ALTE SERVERE ȘI SĂ-L DISTRIBUIȚI ASTFEL ÎNCÂT SĂ RĂMÂNĂ ACTIV.

DESCĂRCARE PAS CUREA DE DISTRIBUȚIE MOTOR KANGO 1.9 DIESEL F8Q AICI

Și iată sincronizarea trupei.

Dacă informațiile îți sunt utile, fii pur și simplu recunoscător. ;)

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 7 luni #31735 prin manual-mecanic
Acest videoclip te-ar putea ajuta să înțelegi puțin. Este vorba despre un motor pe benzină de 1,6 litri, dar arborele cotit folosește același principiu.