Căutare MDM

Buletin

Sfaturi pentru articulația CV

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 7 luni #11143 prin manual-mecanic
Am un Chevrolet Monza 1.8 din 1993. Am cumpărat recent jante cu patru spițe și totul a fost bine până când au fost montate cele din față. Se pare că capetele articulației planetare ies în afară cu cel puțin 3,5 cm, ceea ce face imposibilă montarea capacelor de roată. Am citit că articulațiile sunt menite să transmită cuplul, nu să susțină greutatea vehiculului. Întrebarea mea este, știe cineva dacă se pot tăia capetele articulației planetare? A făcut cineva asta și care au fost rezultatele? Dacă o fac, va afecta siguranța vehiculului din cauza unei posibile slăbiri? Asta pentru că unii mecanici mi-au spus că este posibil, în timp ce alții mi-au spus că nu. 4

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 7 luni #11153 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: Capetele articulației CV
vezi modificarea pieselor vehiculului este posibilă, dar trebuie făcută de persoane pricepute și cu cunoștințe, dacă ceea ce te deranjează este vârful liber îl poți tăia, nu slăbești nimic, deoarece filetul care nu este folosit nu produce nicio lucrare, trebuie să te asiguri că tăietura este uniformă și bine făcută, deoarece atunci când vrei să scoți articulația CV ai putea deteriora piulița lui Segoro, în general, caroseriile sunt masive la vârf, dar nu toate, trebuie să te asiguri și în încercare nu există nicio înșelăciune, aș vedea-o ca pe o posibilitate reală și fezabilă, acum dacă nu vrei să le tai de frică, ar trebui să cauți un alt caroserie care are aceleași caneluri interne și externe, dar care este mai scurt.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 7 luni #11197 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: Capetele articulației CV
Prietene, taie-le fără teamă. Chestia e că vârful de la Monza e compatibil cu alte mașini Chevrolet, iar la acele modele, capacul original e înșurubat pe același vârf. Taie-le și spune-mi...