Căutare MDM

Buletin

Ajutor cu siguranțele mele Renault Megane II

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 7 luni #11191 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Ajutor cu siguranțele Renault Megane II
Nu frate, lasă butucul pe șasiu și pozitivul la baterie, siguranța de la faza scurtă merge împreună cu celelalte?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 7 luni #11192 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Ajutor cu siguranțele Renault Megane II
Omule, cel mai probabil ai un scurtcircuit în calea siguranței de 7,5 amperi. Dacă se arde siguranțele încontinuu, chiar și cu siguranțe mai mari decât cea originală, cel mai bine ar fi să desfaci cablajul și să verifici dacă nu cumva e blocat în alte cabluri și dacă asta arde siguranța.

Sper că aceste informații te ajută.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 7 luni #11195 prin manual-mecanic
Apreciez foarte mult răspunsurile tale, dar presupun că trebuie să am un scurtcircuit la vreo lumină de poziție care reglează siguranța aceea pentru că etapa e bună și acum s-a prins cablul care deschide capota xD și nici măcar în locul 3 nu reușesc să o deschid, așa că o să o duc la un service să văd dacă știu bine că necesită și schimbarea curelei de distribuție și chestii de genul ăsta. Mulțumesc foarte mult, o îmbrățișare.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 7 luni #11196 prin manual-mecanic
Apropo, știe cineva cum se accesează mecanismul Renault Megane (cel cu fundul scurt) pentru a deschide capota? xD Cablul s-a slăbit din față și am încercat să trag de cablu cu un clește și nu iese, dar nici nu se deschide hehehe și, de asemenea, știe cineva cât m-au costat curelele și kitul de role? xD Mulțumesc încă o dată.