Căutare MDM

Buletin

Ajutor cu siguranțele mele Renault Megane II

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 7 luni #11142 prin manual-mecanic
Ajutor cu siguranțele Renault Megane II Postat de manual-mecanica
Bună dimineața, dacă ați fi atât de amabili să mă ajutați, am un Renault Megane II și din când în când se arde o siguranță de 7,8 în motor, ceea ce topește partea stângă a mașinii (poziție față, poziție spate, regulator lumină interioară) și foarte deștept din partea mea am luat-o, am deschis-o și am schimbat siguranța de 7,8 cu una de 15 și nu știu dacă e foarte bună și adevărul este că întrebarea mea specifică ar fi: de ce s-ar putea arde această siguranță? ar putea fi pentru că am instalat o treaptă de putere? apropo, se arde și lumina de rază scurtă de acțiune și nici eu nu știu de ce, dacă cineva m-ar putea ajuta aș aprecia,

Megane este un 1,6 105 CP,

vă mulțumesc anticipat.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 7 luni #11152 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Ajutor cu siguranțele Renault Megane II
xatu21 verifică mai întâi dacă toate conexiunile sunt în stare bună și că nu sunt sulfatate și, logic, că nu există scurtcircuite în cale, dacă pui o treaptă de putere este logic ca acest lucru să se întâmple deoarece consumul crește și sistemul se supraîncălzește, din cauza consumului excesiv, schimbarea siguranței este de ajutor, dar fii atent, deoarece neputând arde siguranța cel mai probabil este să ardă telecomanda, este mai bine să o duci la un electrician pentru a pune o protecție pe calea curentului, deoarece cel mai probabil este că ai făcut o conexiune proastă, acum dacă becurile sau farurile nu sunt capabile să reziste la noua tensiune cel mai probabil este că se vor arde întotdeauna.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 7 luni #11155 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Ajutor cu siguranțele Renault Megane II
mersi, dar etapa de alimentare duce masa doar la caroserie și cealaltă la baterie, deci nu ar trebui să interfereze deloc, iar în ceea ce privește siguranța, se arde din când în când, depinde cum o atinge, dar o să pun la loc cea de 7.5, deoarece aș prefera să se ardă siguranța decât cealaltă chestie pe care mi-ai spus-o hehehehe, așa că o să încerc să încarc puțin din 3 în 1, iar în ceea ce privește becurile, habar n-am de ce ar fi, poate e din cauză că atunci când o pun îmi bag degetele sau ceva de genul ăsta des și din nou mersi.

ps: etapa este conectată corect la caroserie sau ar trebui să o pun la masa stopurilor spate? pentru că uneori mașina zdruncină când te stingi hehehe

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 7 luni #11172 prin manual-mecanic
Scena e bună așa cum e. Din câte spui tu, nu are nicio legătură cu siguranța aia. Siguranța se poate rupe din cauza supraîncălzirii sau a unui scurtcircuit. Pune-o pe a ta și verific-o din când în când să vezi dacă pare pe jumătate topită înainte să se rupă sau să se încălzească. Dacă da, pune una mai mare. Dacă e din cauza unui scurtcircuit, va continua să se ardă chiar dacă e de 40 de amperi. Apoi ar trebui să te uiți la flăcările pilot sau la controlul iluminatului...

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 7 luni #11190 prin manual-mecanic
Salut, e posibil să ai un scurtcircuit în vreo parte a circuitului căruia îi corespunde siguranța respectivă, iar defectul să apară la reîncărcarea liniei sau să ai o cădere de tensiune din cauza consumului excesiv. Dacă ai instalat o sursă de alimentare, ar trebui să o faci direct de la acumulator cu o siguranță antenă. Sper că te ajută.