Căutare MDM

Buletin

Mult joc în direcția unui Santana III

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 7 luni #11248 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Prea mult joc în direcția unui Santana III
Deci, este primul lucru pe care ți l-am spus, despre șurub și piuliță, când miști volanul și mașina nu face nimic până nu-l miști mult.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 7 luni #11259 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Prea mult joc în direcția unui Santana III
În tija fără sfârșit din interiorul cutiei se produce o uzură semnificativă. Acele coșuri care sunt acolo din cauza timpului nu oferă reglajul adecvat și este necesar să le înlocuiți atunci când șinelele sunt în stare bună și trebuie să schimbați și bucșele sectorului cutiei pentru a putea face reglajele. Dar înainte de a face acest lucru, trebuie să verificați toate componentele, cum ar fi terminalele și barele de direcție, care nu prezintă uzură.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 7 luni - Acum 15 ani și 7 luni #11260 prin manual-mecanic
Buna ziua,
Am atașat partea în care se vorbește despre ajustarea respectivă.
Aș aprecia dacă mi-ați putea confirma acest lucru, dacă asta este ceea ce îmi spuneți.

Pagină preluată din manualul pe care l-am descărcat de pe net.

Salutări,
Ultima ediție: acum 15 ani și 7 luni de .

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 7 luni #11268 prin manual-mecanic
Exact despre asta vorbesc și eu, prietene.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 7 luni #11321 prin manual-mecanic
Bine
, mă voi ocupa și te voi anunța.
Cu cele mai bune gânduri,

Cesc