Căutare MDM

Buletin

Ajutor cu Daihatsu Charade-ul meu

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 9 luni #11139 prin manual-mecanic
Ajutor cu Daihatsu Charade-ul meu Publicat de manual-mecanica
Salut, sper că cineva mă poate ajuta cu această problemă. Mașina mea este un Daihatsu Charade SG 1.3 16v din 1992. Problema este următoarea: Se pare că acum aproximativ 2 luni am schimbat segmenții, metalele bielei, toate acestea cu garniturile lor respective.
Am făcut această reparație pentru că consuma ulei și scotea mult fum alb pe evacuare, dar se pare că după ce am schimbat toate acestea, când calc puțin pe mașină, se pare că continuă să scoată fum alb.
Am consultat mecanicul și mi-a spus că până când nu fac cel puțin 1000 km și nu strâng din nou chiulasa și nu reglez supapele, este normal, nu ar trebui să-mi fac griji și aș vrea să știu părerea dumneavoastră. Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 9 luni #11150 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Ajutor cu Daihatsu Charade-ul meu
Probabil că ce ți-au spus e adevărat, dar fumul alb e din cauza apei. Ai refăcut chiulasa în timpul reparației?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 9 luni #11157 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Ajutor cu Daihatsu Charade-ul meu
Nu, au fost schimbate doar inelele metalice de bielă și garniturile supapelor, în afară de toate garniturile, deci din câte mi-a spus mecanicul nu a fost necesară rectificarea.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 9 luni #11162 prin manual-mecanic
Uită-te la fumul alb, cum ți-am spus, este apă în combustie, de aceea ar trebui să verifici chiulasa, în orice caz măsoară compresia mai întâi ca să vezi ce se întâmplă și verifică să nu ai consum de apă, adică verifică nivelul și după un timp verifică dacă este același, cu un timp adică câteva zile, când reglezi o motocicletă este normal ca acestea să scoată puțin fum după reparație, dar în decurs de o săptămână ar trebui să dispară,

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 9 luni #11178 prin manual-mecanic
Uită de apă. Dacă înainte nu consuma apă, acum va consuma mai puțin. Fumul alb e tot ulei și nu trebuie să-l rectifici. Continuă, convertorul catalitic e plin de ulei.