Căutare MDM

Buletin

problemă cu un Daewoo Racer

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 7 luni #11127 prin manual-mecanic
Problemă cu un Daewoo Racer Publicat de manual-mecanica

Salut prieteni ai manualelor de mecanică, vă rog, am nevoie de puțin ajutor cu acest subiect. Am un Daewoo Recer din 94. Am făcut un semi-reglaj, am schimbat segmente, metale, chiulasă, came, supape, elevatoare și pompă de ulei. Problema este că după aceasta, la fel ca și înainte de aceste modificări, când mașina ajunge la temperatura sa, supapele încep să sune și la ralanti se aprinde martorul de ulei. Doar la ralanti și când este cald, când este rece nu se întâmplă nimic. Vă rog, dacă știți ce ar putea fi, ajutați-mă. La revedere și La mulți ani. :laugh out loud:

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 7 luni #11129 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Problemă cu un Daewoo Racer
La mulți ani, prietene. Sunt din Venezuela și nu înțeleg prea bine numele pe care le dai pieselor. Problema asta e tipică la mașinile cu motorul ăsta (Lanus, Cielo, Corsa etc.). E ceea ce ei numesc colector sau canalizare de ulei, care nu e altceva decât tubul care merge de la pompa de ulei până la fundul carterului, unde pompa absoarbe uleiul. La capăt are un filtru cu plasă acoperit de un fel de cupă; probabil e înfundat. Curățarea durează, dar trebuie făcută foarte bine. Recomand să folosești acid pentru curățarea motorului. Fă-o și spune-mi.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 7 luni #11148 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Problemă cu un Daewoo Racer
jrosacol are dreptate, problema e aceeași și zgomotul de ciocănire e din cauză că uleiul nu crește. Scoateți simeringul și curățați-l bine. Uneori e acoperit cu același silicon pe care îl pun și în carter.