Căutare MDM

Buletin

DEFECT SENZOR DE OXIGEN

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 7 luni #11109 prin manual-mecanic
DEFECT SENZOR DE OXIGEN Publicat de manual-mecanica
SALUT PRIETENI, SPER CĂ MĂ PUTEȚI AJUTA. AM UN PONTIAC G3 DIN 2007 ȘI ÎMI ARATĂ MAI MULTE DEFECTE PE BORD. AM DEJA REZOLVAT CÂTEVA. CEA CARE PERSISTĂ ESTE SENZORUL DE OXIGEN. ACELA APARE PE SCANER. AM SCHIMBAT DEJA SENZORUL DE ARBORE CU CAME ȘI SENZORUL DE OXIGEN ÎN SINE, IAR EROAREA NU S-A ȘTERS. CE POT FACE? VĂ MULȚUMESC FOARTE MULT PENTRU AJUTOR.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 7 luni #11110 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: DEFECT SENZOR DE OXIGEN
Dacă ai găsit senzorul, verifică cablurile; este posibil să ai unul rupt sau ars.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 7 luni #11223 prin manual-mecanic
În primul rând, verifică dacă nu curge niciunul dintre injectoare, dar la mine e vorba de convertorul catalitic. Cu cele mai bune urări.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 7 luni #11252 prin manual-mecanic
trebuie să vezi dacă ai masă

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 7 luni #11283 prin manual-mecanic
Bună ziua:

Deoarece este o mașină modernă, computerul său este OBDII, așa că încearcă să citești citirile senzorului de oxigen cu un scaner online. Poți vedea dacă există unul sau doi senzori.

Vehiculele moderne au senzori de oxigen la intrarea și la ieșirea convertorului catalitic.
Da, prietene, poți avea doi, unul bun și unul defect.

Computerul trimite o tensiune fixă către senzor, astfel încât acesta să poată răspunde la starea amestecului. Senzorii moderni folosesc și un încălzitor intern cu tensiune provenită de la computer sau baterie.

Ar trebui să verifici dacă tensiunile sunt prezente pentru a te asigura că nu ai o linie sau un fir deschis.

Caută online senzorul de oxigen pe care l-ai înlocuit, introdu numărul, modelul și vei putea vedea parametrii electrici și ce tip este.

Cu stimă.