Căutare MDM

Buletin

Vă rog să mă ajutați cu Xsara Picasso-ul meu.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 7 luni #11101 prin manual-mecanic
Salut, mă bucur să știu despre acest forum minunat. Am vrut să pun o întrebare despre Xsara Picasso-ul meu. Îl am din 2003, este un 2.000 HDI 90 CP. Acum câteva săptămâni am observat că consuma mai mult decât în mod normal în amestec, este de 9,5 l la 100 km, iar înainte media era de 7,5 l. Am sunat la Citroen în orașul meu și mi-au spus că înainte să-l duc la service trebuie să fac un test, să resetez computerul, lucru pe care l-am și făcut. Am condus prin oraș și în 10 km parcurși a ajuns la 14 l în medie, iar celălalt a fost să umplu rezervorul până nu mai poate ține, să fac cam 100 km. pe șosea și să-l umplu din nou până sus și să văd cât am cheltuit, apoi spun că vor pune mașina și vor verifica totul, voiam să știu dacă s-a întâmplat cuiva dintre voi, eu nu am nicio defecțiune, computerul de bord nu este pentru că se vede că combustibilul scade pe liniile marcate, eu zic să văd dacă există o scurgere la un injector sau ceva, acum o săptămână am schimbat motorina și filtrele de aer și mâine plănuiesc să schimb uleiul, dar mi-e teamă să-l pun în Citroen pentru că sunt foarte scumpe pe oră și acum nu-mi permit acest lux pentru că sunt șomer, să vedem dacă mă puteți ajuta unii dintre voi, mulțumesc și salutări.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 7 luni #11102 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Vă rog să mă ajutați cu Xsara Picasso-ul meu
Bună Karma, sper că te pot ajuta. Lasă-mă să explic. Sunt tehnician electronic auto. Problema pe care o ai este cu indicatorul nivelului de combustibil. Ca să înțelegi, fiecare linie are o valoare în litri. Nu este calibrat corect. Ar trebui să-l recalibrezi cu un aparat de diagnosticare numit Lexia, care este de la Citroën.
Nu indică o defecțiune, deoarece este o problemă de calibrare. Va trebui să vizitezi reprezentanța auto (îmi pare rău) pentru că nu-ți pot oferi o soluție mai ieftină. Totuși, este o problemă de configurare și se poate rezolva doar cu un aparat de diagnosticare. Salutări și Crăciun fericit.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 7 luni #11107 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Vă rog să mă ajutați cu Xsara Picasso-ul meu
Mulțumesc, dar ce vreau să spun este, de ce consumă atât de mult? Ei bine, ceea ce îmi spune computerul și liniile vizibile de pe combustibil cad, ca și cum ar fi adevărat că consumă atât de mult. Mulțumesc și cele mai bune urări.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 7 luni #11111 prin manual-mecanic
Salut, fă un test, alimentează-l și mergi pe autostradă cu peste 100 sau mai mult sau mai puțin la 3500 sau 4000 de rotații pe minut timp de mai mult sau mai puțin o jumătate de oră ca să se curețe puțin evacuarea și convertorul catalitic, deoarece aceste motoare, dacă ECU citește o valoare greșită, pot crea acest tip de consum, după câți km are mașina, verifică senzorul de debit și furtunurile turbo, se poate să fie unul care transpiră și ia parametri greșiți, poți folosi și un aditiv specific pentru injectoare, se poate să fie puțin murdare și să nu injecteze proporțional cu ceea ce este necesar, cum este puterea mașinii? - La mulți ani. -

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 7 luni #11120 prin manual-mecanic
Mulțumesc foarte mult pentru ajutor, uite, mașina are 85.000 km. M-ai întrebat de puterea mașinii, acum că o menționezi sau nu știu dacă e psihologic, se pare că mașina e puțin mai grea, pot să văd cum observ că de multe ori la depășire trebuie să o apăs până la capăt, și atunci mașinile astea mi se par că nu au turbo, nu sunt sigur, așa că ce fac? Umplu până sus, torn un doz pentru curățarea injectoarelor (vă rog să-mi spuneți numele produsului că sunt blocat), ies pe autostradă, setez la 100 km/h. în a patra (pentru că mașina mea nu arată turațiile cel puțin de când o am, arată doar viteza, dacă îmi spune unde trebuie să apăs, vă rog) Credeți că injectoarele ar putea fi murdare, și atunci la ce folosește filtrul de combustibil, nu știu prea multe despre subiect, iertați-mă pentru ignoranță, mulțumesc și salutări tuturor, o să încerc, LA MULȚI ANI!