Căutare MDM

Buletin

Problemă cu cutia Blazer 99

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 10 luni #11066 prin manual-mecanic
Problemă cu cutia de viteze Blazer 99 Publicat de manual-mecanica
Salut fraților! Am un Blazer 4x4 din '99 automat, cutia de viteze nu patinează! Cuplează perfect DRIVE! La fel ca neutru și marșarier! Dar nu cuplează treapta a 3-a, a 2-a și a 1-a.:nesigur: Dacă mergi la vale și îl bagi în oricare dintre acele trepte și nu se cuplează, ce ar putea fi?:S

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 10 luni #11076 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Problemă cu cutia de viteze Blazer din '99
Dacă cutia este electronică, cel mai probabil este vorba de o componentă electrică care nu își face treaba, acum ar putea fi vorba de niște supape mici de presiune care sunt în interior sau de filtrul murdar, în orice caz trebuie să demontați cutia și nu vă recomand să o faceți singur, deoarece este nevoie de multă experiență pentru a demonta una dintre acestea, deoarece sunt foarte complicate, duceți-o la un atelier și scutiți-vă de timpul prost.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 7 luni #12015 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Problemă cu cutia de viteze Blazer din '99
Cred că pentru asta sunt manualele, nu? De aceea împărtășim manuale și soluții, astfel încât oricine dorește să poată face lucrurile în felul său. Sau astfel de manuale nu sunt făcute de profesioniști?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 7 luni #12115 prin manual-mecanic
Salut, am avut un Blazer cu aceeași problemă. Soluția a fost lipirea înfășurărilor supapei senzorului și asta a fost tot. Dealerul a spus că trebuie să demonteze întreaga cutie, dar nu este cazul.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 1 lună #16347 prin manual-mecanic
Ce e acea supapă cu senzor? Unde se află? Deja mă scoate din minți cutia hahaha :râde: