Căutare MDM

Buletin

AM NEVOIE DE AJUTOR

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 7 luni #11058 prin manual-mecanic
AM NEVOIE DE AJUTOR Publicat de manual-mecanica
Bună ziua, am nevoie de ajutorul vostru dacă mi-l puteți da.
Problema mea este că becul care intră în comenzile de încălzire și aer condiționat ale Skoda Octavia s-a ars.
Și noaptea nu văd nimic, așa că am decis să duc mașina să schimbe becul. Dar se pare că costă aproape patru ore de manoperă, un furt.
Așa că aș vrea să încerc și eu. Dacă cineva știe cum se demontează sau are un manual și mi-l poate da, aș aprecia. Cu cele mai bune
gânduri.B)

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 7 luni #11227 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: AM NEVOIE DE AJUTOR
Bună, ți-aș spune că dacă ai de gând să înlocuiești becurile arse, probabil că îți va lua mult mai mult de patru ore și probabil vei strica ceva. Uneori, nu ești plătit pentru timpul petrecut la muncă, ci mai degrabă pentru cunoștințe și experiență.
Cu stimă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 7 luni #11239 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: AM NEVOIE DE AJUTOR
Da, dragă prietene, dar am demontat deja o parte din mașină și nu este nimic stricat.
Singura chestie este că trebuie să existe o modalitate de a găsi becurile acolo unde sunt amplasate,
dar nu le văd, de aceea cer un manual sau pe cineva care să-mi spună.
În plus, niciodată nu sunt destui bani.
Cu cele mai bune gânduri.