Căutare MDM

Buletin

PROBLEMĂ CU PRESIUNEA ULEIULUI LA BMW R 1200 GS

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 7 luni #11024 prin manual-mecanic
PROBLEMĂ LA PRESIUNEA ULEIULUI BMW R 1200 GS Publicat de manual-mecanica
Salut tuturor, sper că mă poate ajuta cineva. Am schimbat uleiul și filtrele originale la motocicletă. Totul mergea bine. După ce am mers cu ea cam 3-5 km, s-au aprins martorul roșu și martorul de presiune a uleiului pe bord. Are suficient ulei și pare să circule bine când te uiți prin indicatorul nivelului de ulei. Mă puteți ajuta să verific ce ar putea fi? Mă gândeam că ar putea fi defectă supapa de presiune a uleiului. Nu-mi vine în minte altceva. Mulțumesc și cele mai bune urări.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 7 luni #11105 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: PROBLEMĂ CU PRESIUNEA ULEIULUI la BMW R 1200 GS
Salut Starky, dacă îmi spui că motocicleta a mers 3-5 kilometri și motorul încă funcționează bine, înseamnă că uleiul este corect.
Spun bine pentru că după acei kilometri, dacă nu era lubrifiat corespunzător, începea să scoată un zgomot foarte urât.
Problema este probabil la senzorul de presiune a uleiului.
Cu stimă

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 7 luni #11137 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: PROBLEMĂ CU PRESIUNEA ULEIULUI la BMW R 1200 GS
Salut, sunt nou aici! Dacă senzorul de ulei nu ți-ar fi dat eroare înainte, l-aș fi scos și l-aș fi curățat. Nu sunt sigur dacă acest model are memorie, dar aș fi deconectat bateria pentru a șterge eventualele erori. Poate în timpul schimbului de ulei, când era gol, aveai contactul deschis și a înregistrat acea citire.