Căutare MDM

Buletin

Problemă cu camera de cuplu Renault Xpress

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 7 luni #10995 prin manual-mecanic
Problemă cu camera de cuplu Renault Xpress Publicat de manual-mecanica
Bună seara tuturor, sunt din Venezuela. Am un Renault Xpress, modelul 1.4, care vine complet închis, fără geamuri spate! Ei bine, problema mea este că cobor camera pentru a schimba garniturile, dar nu găsesc cuplul exact pentru șuruburile care țin camera la loc. Dacă mă poate ajuta cineva, modelul pe care îl scrie camera este FDP 52. Mă poate ajuta cineva cu un manual sau ceva de genul, pentru că niciunul dintre cele pe care le-am descărcat nu este util! Vă mulțumesc tuturor foarte mult. :(

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 7 luni #10998 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Problemă cu camera de cuplu Renault Xpress
Descarcă datele mașinii, cuplul este acolo sau pune denumirea motorului în această postare ca să o pot căuta și să ți-o trimit. De asemenea, precizează dacă este un model diesel sau pe benzină.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 7 luni - Acum 15 ani și 7 luni #11000 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Problemă cu camera de cuplu Renault Xpress
Cât de bun e modelul pe benzină și e cel de 1.4 care are motorul Energy. Din câte mi-au spus, avea 22 de kilograme, dar o să descarc manualul despre care mi-ai vorbit să văd dacă funcționează. Mulțumesc foarte mult.
Ultima ediție: acum 15 ani și 7 luni de .