Căutare MDM

Buletin

307 SW nu depășește 2500 rpm

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 8 luni #10939 prin manual-mecanic
307 SW nu depășește 2500 rpm Publicat de manual-mecanica
Bună ziua, sper că puteți rezolva problema mea. 307 SW-ul meu nu trece de 2500 rpm. Ecranul arată o defecțiune la sistemul antipoluare. Am luat măsuri și am scos filtrul de particule și era curat. Orificiile sunt perfect în regulă. Am pus chiar și aer și a trecut fără probleme. Am observat că aditivul era destul de scăzut și l-am completat și problema persistă. Aștept de o săptămână, dacă se întâmplă vreo minune, am fost la un pub care este 250 dus și tot așa la întoarcere, 500 în total și nimic. Sper că mă puteți ajuta. Cu stimă, scuze pentru ortografie, nu mă pricep prea bine.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 7 luni #10948 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: 307 SW nu depășește 2500 rpm
Încearcă să deconectezi debitmetrul și să-l testezi. Dacă funcționează bine, acea piesă este defectă.
Cu stimă.:)

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 7 luni - Acum 15 ani și 7 luni #11106 prin manual-mecanic
Cred că știu ce e în neregulă cu 307-ul tău! Câți kilometri are 307-ul tău? Stai puțin, nu-mi spune, mai mult sau mai puțin 100.000. Motorul va fi un 2.0 HDi cu 110 CP, nu? Ei bine, ce spuneam eu e că aceste motoare strică filtrul de particule (FAP) la 100.000 km!
Sunt sigur că înlocuirea DPF-ului ar ajunge la peste 2500 rpm (deși nu există putere la turații mari la aceste motoare...:P )
Ultima ediție: acum 15 ani și 7 luni de .

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 7 luni #11315 prin manual-mecanic
:nesigur: Verifică dacă evacuarea nu este înfundată. De obicei așa se întâmplă.
Nu strică să încerci. Cu cele mai bune urări și mult succes.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 6 luni #11332 prin manual-mecanic
Cred la fel ca Jonan, dar poți verifica oricum starea convertorului catalitic. Când se înfundă, nu treci de 2500 și uneori mai puțin. Verifică să nu fie înfundat.