Căutare MDM

Buletin

forumuri

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 8 luni #10933 prin manual-mecanic
forumuri Postat de manual-mecanica
AM URMĂTOAREA PROBLEMĂ CU MAȘINA MEA, UN MOTOR NISSAN FB14 GA15. Diagnosticul a fost că MAF-ul era defect, așa că am schimbat tot obturatorul după ce am verificat cablajul și bornele. Continuă mereu cu aceeași defecțiune. Întrebarea mea este dacă trebuie să merg să-l programez.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 7 luni #10955 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: forumuri
Nu, MAF-ul nu este programat. Poate că problema este altceva, sau MAF-ul nu este cel corect, sau poate că ai defectul stocat în ECU și nu l-ai șters.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 7 luni #11314 prin manual-mecanic
Am nevoie de ajutor cu un Nissan V16 cu două camese din 1998. I s-a făcut o semi-reglare și scoate fum albastru la aproximativ 80 km, dar nu mi-au spus întotdeauna despre o supapă de admisie. Aș vrea să știu care este. Mulțumesc foarte mult.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 6 luni #11331 prin manual-mecanic
Adică, ca să știi ce supapă trebuie să scoți chiulasa și să o verifici, nu poți ști asta pur și simplu, adică, în realitate poți, trebuie să scoți bujiile și să le verifici vârfurile, în funcție de culoarea pe care o iau poți determina care cilindru are problema, acum ca să schimbi o supapă trebuie să scoți chiulasa, sau s-ar putea să nu fie supapa și să fie un ghidaj sau o garnitură în ea, oricum scoți chiulasa ca să schimbi aceste piese, dar mai întâi de toate, scoate bujiile și spune-ne care dintre ele și cum au ieșit.