Căutare MDM

Buletin

Defecțiune la transmisia manuală Corsa 05

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 8 luni #10927 prin manual-mecanic
Defecțiune transmisie manuală Corsa 05 Publicat de manual-mecanica
Corsa mea a avut sistemul de ambreiaj reparat la service. Plăcuța de ambreiaj și colierul hidraulic au fost înlocuite. A funcționat bine timp de două săptămâni, dar acum de jumătate din timp schimbă în treapta de viteză, iar alteori nu. Vitezometrul nu mai funcționează și uneori se oprește când decelerez în treapta a doua. Bănuiesc că sistemul de ambreiaj a fost reparat greșit. Caut manualul pentru Corsa Sedan din 2005. Știe cineva de unde să-l iau?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 8 luni #10932 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: Defecțiune a transmisiei manuale Corsa 05
Îmi imaginez că ce au schimbat este articulația homocinetică de pe o parte a arborelui de transmisie, dacă nu, e prima dată când aud de ambreiaj, dacă e ce zic eu, poate când au scos arborele de transmisie au vărsat lichid din cutia de viteze, va trebui să verifici nivelul, sau dacă e tipul potrivit de lubrifiant pe care l-au pus, observă-l și spune-mi dacă intră, vitezele se schimbă bine la rece, sau doar la cald, iar chestia cu vitezometrul e că cablul merge la cutia de viteze și când l-a făcut mecanicul s-ar fi putut desprinde sau rupe, despre stingerea lui, nu știu la ce te referi, dacă se oprește motorul, luminile de bord sau ce... asta pare să nu aibă nicio legătură cu cealaltă chestie.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.