Căutare MDM

Buletin

Demontarea pompei de apă la motorul Galloper 2.5 TD

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 8 luni #10920 prin manual-mecanic
Bună seara tuturor. Trebuie să demontez pompa de apă de la motorul Hyundai H1-ului meu, un motor D4BF, care este același cu cel din Galloper 2.5 TD. Mă întreb dacă este necesar sau nu să demontez curelele de distribuție pentru a scoate șuruburile pompei și a o scoate. Uitându-mă la manualul de service Galloper, nu mi-e complet clar.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 7 luni #10953 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Demontarea pompei de apă la un motor Galloper 2.5 TD
Uite, prietene, încearcă să vezi dacă șuruburile ies așa. Dacă nu ies, scoate cureaua de distribuție. Fă-ți propriile semne ca să nu ai probleme la montare.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 7 luni #10991 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Demontarea pompei de apă la un motor Galloper 2.5 TD
Bună ziua, trebuie să faci următoarele: Setează punctul mort superior pe pistonul N1, scoți toate materialele plastice, va trebui să scoți amortizorul (roleta arborelui cotit), scoți cele 4 șuruburi și folosești două șuruburi cu același filet dar mai lungi și cu ele scoți roata arborelui cotit a amortizorului). Ia un cablu electric cu diametrul de 1,5 cm cu plastic și leagă cureaua de distribuție. Înlocuiește întinzătorul și scoate-l. Cureaua de distribuție este liberă de scos (pentru a înlocui arcul întinzătorului, partea care merge pe piciorul întinzătorului cu o bucată de tub de 8 sau 10 m/ml se forțează să se monteze) Sper să funcționeze la mine, este rapid și confortabil, sper să ajute. Pa.