Căutare MDM

Buletin

PROBLEME CU SERVODIRECȚIA SEAT IBIZA TDI 100 CP 06

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 8 luni #10851 prin manual-mecanic
Salut, se pare că de ceva vreme observ cum direcția de la Seat Ibiza mea dă „mici smucituri”, chiar cred că la frânare în curbe se rigidizează și rămâne fixă, m-am consultat cu niște mecanici și mi-au spus că cel mai probabil este o defecțiune la baterie sau alternator, deoarece acest vehicul are servodirecție electrohidraulică... știți ceva despre acest subiect sau vi s-a întâmplat ceva similar... mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 8 luni #10859 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: PROBLEME CU SERVODIRECȚIA SEAT IBIZA TDI 100 CP 06
Dacă e electrohidraulic, s-ar putea să ai o problemă de curent, dar nu cred că e alternatorul sau bateria, pentru că ar mai fi și alte componente care s-ar strica, cum ar fi conexiunea comenzii electronice. Uite, aici în Chile, Hyundai-urile au problema asta. Din moment ce e scump de reparat, le scot și le las mecanic, sunt mai moi decât dacă pur și simplu îl anulezi, sau adaptezi unul hidraulic.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.