Căutare MDM

Buletin

Frontier Turbo Diesel

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
16 ani acum 2 săptămâni - Acum 16 ani și 5 zile #10805 prin manual-mecanic
Frontier Turbo Diesel Publicat de manual-mecanica
Salut prieteni:
Sunt din Venezuela și am probleme cu Frontier-ul meu. Problema este că nu are putere la accelerare și nu accelerează bine; atinge doar 80 km/h. Am schimbat deja filtrele și nu există scurgeri sau pătrunderi de aer în sistemul de alimentare. S-a mai întâmplat cuiva asta vreodată? Ce ar putea fi? Vă mulțumesc tuturor foarte mult

. Frontier-ul meu este un model din 2007 cu motor 3.0. Nu are martori de avertizare pe bord și nu afișează niciun cod de eroare. Mulțumesc încă o dată, haideți să rămânem în contact.
Ultima editare: acum 16 ani și 5 zile de către .

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
16 ani acum o săptămână #10818 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema Frontier Turbo Diesel
Prietene, ar trebui să ne oferi mai multe informații ca să putem afla ce este în neregulă, cum ar fi ce motor are, dacă sunt aprinse martori de avertizare pe bord etc. Se pare că nu accelerează pentru că ECU-ul este în modul de urgență din cauza unei probleme la injecție.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
16 ani acum o săptămână #10832 prin manual-mecanic
Mai multe informații, vă rog. Primiți coduri de eroare? Ce model este, etc.? Mulțumesc.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
16 ani acum o săptămână #10839 prin manual-mecanic
Dacă are un debitmetru, este posibil să fie defect și să nu regleze corect fluxul de aer.

Cu stimă.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 5 zile - Acum 16 ani și 4 zile #10929 prin manual-mecanic
Vă mulțumesc pentru atenție. Frontier-ul meu este un model din 2007 cu un motor turbo diesel de 3.0 D22. Nu sunt aprinse martori de avertizare pe bord și nu afișează niciun cod de eroare. Mulțumesc încă o dată, vă vom contacta.
Ultima editare: acum 16 ani și 4 zile de către .