Căutare MDM

Buletin

EȘEC ÎN PLIN CURS

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 8 luni #10800 prin manual-mecanic
EȘEC ÎN ANGAJARE COMPLETĂ Publicat de manual-mecanica
Salut din nou, prieteni!!

De data aceasta apelez la voi pentru ajutor din următorul motiv:

Recent, în timp ce conduceam și urcam dealuri în treapta a doua de viteză, Fiat-ul meu Siena din '98 pierde putere până se oprește. Acest lucru se întâmplă când motorul este cald și a funcționat de ceva vreme. Am schimbat bobinele, filtrul de combustibil și am curățat injectoarele. Am observat că pompa de combustibil scoate un zgomot cam puternic care se mai aude în timp ce conduc... este un zumzet.
Cu toate acestea, se pare că un mecanic a testat presiunea pompei și spune că este în regulă.

Ce ar putea fi în neregulă cu pompa dacă ea este cea care are o problemă? Ce altceva ar trebui să verific înainte de a decide să schimb pompa?

Apreciez orice ajutor pe care mi-l puteți oferi din nou!!

Cu cele mai bune urări!!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 8 luni #10816 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: DEFECT ÎN FUNCȚIONAREA COMPLETĂ
Ai verificat regulatorul pompei?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 8 luni #10827 prin manual-mecanic
Salut prietene, referitor la problema ta, ar fi bine să instalezi un manometru pentru a măsura presiunea combustibilului și să-l testezi în timpul funcționării. Dacă ar fi un defect electronic, martorul luminos de defecțiune de pe bord te-ar avertiza. Este mai probabil ca defectul să fie la pompă sau la circuitul electric care alimentează pompa.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 8 luni #10835 prin manual-mecanic
Vă mulțumesc, prieteni, pentru comentariile voastre.

Ocazional, martorul luminos de avertizare pentru defecțiunea injectorului de combustibil se aprinde și apoi dispare.

Când a apărut această defecțiune pentru a doua oară, am dus-o la scaner, dar mecanicul a constatat că totul este aparent în regulă.

Injectoarele au fost curățate, iar unul s-a dovedit a fi defect și a fost înlocuit. Această curățare a fost făcută acum aproape trei luni.

Am călătorit recent într-un oraș de munte, așa că drumurile sunt abrupte. Am văzut un Fiat Siena din 1998 circulând pe aici și funcționează bine pentru un motor de 1,3 litri.

Totuși, în al meu, cu patru pasageri, abia pot ieși din prima treaptă pentru a urca, iar dacă schimb în a doua, nu trec de 20 km/h.

Pompa scoate un zumzet constant, care se poate auzi în interiorul vehiculului dacă sunteți atenți.

Înainte de a schimba pompa, vă recomand să verificați regulatorul de presiune al pompei. Unde îl pot găsi?

Dacă nu am un manometru la îndemână, există o altă modalitate de a testa dacă presiunea este prea mică?

Vă mulțumesc pentru ajutor! Cu cele mai bune gânduri!

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 8 luni #10850 prin manual-mecanic
SALUT PRIETENE. REGULATORUL DE PRESIUNE A COMBUSTIBILULUI ESTE SITUAT LÂNGĂ POMPA DE PRESIUNE A COMBUSTIBILULUI (ÎN INTERIORUL REZERVORULUI DE COMBUSTIBIL. POATE FI TESTAT ȘI CU MANOMETRUL). MANOMETRUL ESTE SINGURUL INSTRUMENT CU CARE POȚI EXCLUDE DEFECTUL POMPEI ȘI AL REGULATORULUI DE PRESIUNE A COMBUSTIBILULUI. MULȚUMESC