Căutare MDM

Buletin

jojă

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 8 luni #10792 prin manual-mecanic
jojă de ulei Publicat de manual-mecanica
Salut băieți, sunt nou în aceste lucruri, dar văd că răspundeți la întrebări și o să văd dacă puteți rezolva sau să-mi dați o idee despre problema mea.

Am un Land Rover Freelander din '99 și zilele trecute când am verificat uleiul s-a rupt joja. Am reușit să o scot, dar la final avea o chestie neagră din plastic și acum nu mai e acolo când o pun la loc nu mă lasă să o pun până la capăt. Ce pot face?

Niște prieteni mi-au spus că atunci când schimb uleiul ar trebui să scoată capacul baiei de ulei și acolo ar putea rezolva problema, dar baia nu va avea garnitură și va trebui schimbată. Aștept clarificările voastre dacă puteți, vă mulțumesc anticipat. Îmi place asta. Voi sta mult timp aici întrebând și lămurind. Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 8 luni #10862 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: joja de ulei
Salut prietene, chestia aia neagră despre care ai spus că nu era din plastic? Aparține capacului tijei metalice? Dacă da, tija metalică ar coborî pur și simplu mai mult și s-ar opri acum. Cu cele mai bune gânduri.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 8 luni #10867 prin manual-mecanic
Da, era din plastic, dar înainte joja intra până la capăt și acum ajunge doar pe jumătate, mai e cam un metru până intră cum era înainte. Nu știu dacă mă explic corect, dar nu pot verifica nivelul pentru că până și partea de sus, care e galbenă și tot din plastic, lipsește ce am menționat mai devreme, o bucată. Mă puteți ajuta, mulțumesc.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 8 luni #10876 prin manual-mecanic
Scoateți capacul metalic și curățați-l, probabil este înfundat.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 8 luni #10882 prin manual-mecanic
Și cum îl scoți? Nu trebuie să demontezi carterul. Vezi, sunt nou în chestiile astea.