Căutare MDM

Buletin

Honda Accord 1992 model dx

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
16 ani acum 2 săptămâni #10780 prin manual-mecanic
Modelul Honda Accord DX din 1992. Publicat de manual-mecanica
Am un Honda Accord din 1992. Am înlocuit pompa de combustibil, filtrul, firele, distribuitorul, bujiile și bobina de aprindere, iar acum motorul ajunge la 1500 RPM și apoi se oprește. Am nevoie de ajutorul tău, dacă poți. Ar putea fi senzorul de joasă presiune, dar nu știu unde sunt amplasați senzorii pe această mașină. Poate mă poți ajuta cu manualul de utilizare, dacă îl ai.:râde: Mulțumesc. [img/]

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
16 ani acum 2 săptămâni #10782 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe această temă Re: Modelul Honda Accord DX din 1992
Salut... ei bine, sub corpul clapetei de accelerație există o piesă numită „bippas” (sau „bippas”) care este folosită pentru funcționarea la turație mică, la fel ca și supapa de control al aerului la ralanti. Dacă nu este în stare perfectă, nu veți obține un ralanti corespunzător. Verificați dacă funcționează corect; este situată chiar în spatele galeriei de admisie. Dacă este murdară, curățați-o cu terebentină sau kerosen. Dacă ralantiul este încă puțin ridicat, strângeți șurubul de aur de pe corpul clapetei de accelerație pentru un ralanti mai bun. Mult succes!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.