Căutare MDM

Buletin

Honda Accord 1992 model dx

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 8 luni #10780 prin manual-mecanic
Honda Accord 1992 Model DX Publicat de manual-mecanica
Am un Honda Accord din 1992, am schimbat pompa de combustibil, filtrul, firele, distribuitorul, bujiile, bobina de aprindere și acum accelerează până la 1500 rpm și apoi se oprește, am nevoie de ajutor dacă puteți, poate este senzorul de turație mică, dar nu știu unde sunt senzorii la această mașină, poate mă puteți ajuta cu manualul dacă îl aveți,:râde: Mulțumesc [img/]

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 8 luni #10782 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Modelul Honda Accord DX din 1992
Salut... ei bine, sub corpul trottlerului există o piesă numită bippas, care este folosită pentru a reduce turația motorului, la fel ca supapa de compensare. Dacă nu este în stare perfectă, nu vă va da relantiul. Verificați dacă funcționează corect. Este situată chiar în spatele galeriei de admisie. Dacă este murdară, spălați-o cu terebentină sau kerosen. Dacă turațiile sunt puțin cam mari, strângeți șurubul de aur de pe corpul trottlerului pentru a reduce turațiile... Mult succes!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.