Căutare MDM

Buletin

Consultanță încălzire Chevrolet Corsa

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 8 luni #10736 prin manual-mecanic
Am un Corsa Classic din 1995.
Chiar dacă am setat selectorul de încălzire pe rece, acesta tot radiază căldură către picioare (unde este radiatorul încălzirii). Am verificat dacă selectorul redirecționează doar aerul prin radiator sau nu; totuși, nu are o supapă pentru a opri fluxul de apă caldă prin radiatorul încălzirii. Este corect?
Mulțumesc pentru orice răspunsuri.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 8 luni #10751 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Întrebare privind încălzirea la Chevrolet Corsa
La toate Corsele, supapa de circulație a apei este situată pe motor, sub galeria de admisie. Este destul de inconfortabil să o schimbi. Te sfătuiesc să o duci la service auto; vei economisi timp și efort! Ai întrebări?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 8 luni #10763 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Întrebare privind încălzirea la Chevrolet Corsa
Salut Mario, exact cum spune și colegul nostru Elferchu, e foarte complicat să schimbi supapa. Deși nimic nu e imposibil, e un sfat foarte bun să o duci la un atelier bun. Cu stimă. :woohoo: