Căutare MDM

Buletin

Problemă electrică la oglinzile retrovizoare de la VW Golf IV

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 8 luni #10698 prin manual-mecanic
Ei bine, problema e următoarea:

oglinzile electrice, care se controlează din interior prin mișcarea unei mici manete de lângă comenzile portierei șoferului, nu răspund la manetă. Această manetă controlează mișcarea în interiorul oglinzilor stânga și dreapta.

A încetat să funcționeze pentru că o mașină a lovit-o pe a mea (cea șoferului) cu oglinda retrovizoare zilele trecute și niciuna dintre ele nu mai funcționează.

Am verificat siguranța, dar pare să fie în regulă. Oricum, dacă cineva îmi poate da o idee unde să caut sau ce să fac, ar fi o favoare. Mulțumesc.:)

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 8 luni #10720 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Problemă electrică cu oglinzile retrovizoare VW Golf IV
Primul lucru de făcut este să verificați dacă există curent la maneta mică, cum o numiți voi, dacă există curent, și verificați dacă există curent la oglinzi, faceți asta mai întâi și spuneți-ne.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 8 luni #10721 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Problemă electrică cu oglinzile retrovizoare VW Golf IV
și verificați releele,