Căutare MDM

Buletin

Am nevoie de asistență pentru VW Jetta-ul meu din '87.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 8 luni #10697 prin manual-mecanic
Cineva să mă ajute...
Am schimbat bilele, garniturile, accesoriile, maneta schimbătorului de viteze și acum nu mai găsesc treapta 1, toate celelalte trepte sunt normale, înainte de a schimba accesoriile, trebuia căutată treapta 1 sau intra cu greu, trebuie să fie vreun secret... pentru reglarea manetei... Sper la comentarii...:clipire: :clipire:

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 8 luni #10719 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Am nevoie de asistență pentru un VW Jetta '87
Cea mai bună și mai ușoară metodă, pentru mine, de a regla aceste lansete este să găsesc manual maneta inversă în cutie, să o las activată, apoi să pun maneta în direcția inversă și să încerc din nou, și asta e tot.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 8 luni #10725 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Am nevoie de asistență pentru un VW Jetta '87
Mai întâi, deconectați tijele schimbătorului de viteze de la cutia de viteze, localizați cursa schimbătorului de viteze de la prima la a doua, de la a treia la a patra și mergeți înapoi. Apoi, înlocuiți arborele cu came, verificați dacă există joc, apoi înlocuiți bucșele de joc ale articulației. În cele din urmă, tija principală are un șurub la capăt, astfel încât să îl puteți regla pentru a mări sau a micșora cursa și a asigura o sincronizare corectă a treptelor de viteză.