Căutare MDM

Buletin

scanare automată

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 8 luni #10667 prin manual-mecanic
scanare automată Publicat de manual-mecanica
Salut tuturor! Am o întrebare. Am văzut odată o pagină care îmi arăta cum să scanez, de exemplu, Toyota Corolla folosind două fire situate în portul de diagnosticare, chiar lângă cilindrul principal de frână. Nu-mi amintesc care fire sunt defectate, așa că bordul afișează codurile. Oricine se pricepe mă poate ajuta. Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 8 luni #10672 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: scanare automată
Este posibil, dar numai la anumite modele de vehicule. Mufele de diagnosticare OBD II nu pot fi ocolite. Cu toate acestea, datele pe care le furnizăm vor depinde de mașina dorită. Rețineți că va trebui să comparați codurile obținute cu un tabel corespunzător vehiculului.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 8 luni #10779 prin manual-mecanic
Cel de care am nevoie cu adevărat este OBD 1... ce fire trebuie să conectez...?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 8 luni #10836 prin manual-mecanic
Această conectare prin șuntare a cablurilor terminalului de diagnosticare este doar pentru modelele mai vechi, din 1989 până în 1996 (dacă îmi amintesc bine). Caută pe Autodata, acolo vei găsi tot ce ai nevoie. Totuși, vei avea nevoie de un tabel pentru a traduce clipirile date de LED-ul pe care l-ai instalat. De exemplu: două scurte și una lungă.

Repet că ar trebui să te asiguri că poți face asta pe mașina la care lucrezi.