Căutare MDM

Buletin

Problemă cu electricitatea la Seat 124 1200

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 8 luni #10665 prin manual-mecanic
Problemă electrică Seat 124 1200 Publicat de manual-mecanica
Bună ziua. Am un Seat 124, model D LS, cu motor de 1200 cmc. Problema pe care o am este că noaptea, când aprind luminile, semnalizatoarele nu funcționează și se descarcă bateria. Dar ziua nu am această problemă. Am dus-o la service și mi-au spus că dinamul se încarcă bine. Mă poate ajuta cineva să rezolv problema? Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 6 luni #11340 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Problemă electrică Seat 124 1200
Salut. Am și eu unul la fel și acum vreo 14 ani i s-a întâmplat același lucru. L-am dus la un atelier și mi-au spus că i s-a supraîncălzit sursa de alimentare, nu știu ce, nu-mi mai amintesc, dar nu mi-a mai dat probleme și nu a trebuit să schimb nicio piesă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 6 luni #11589 prin manual-mecanic
Trebuie să verifici sarcina generatorului cu consumul luminilor. Problema ar putea fi amperajul câmpului bobinei sau al redresoarelor.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 6 luni #11697 prin manual-mecanic
Dacă dinamul funcționează corect, trebuie să reglați regulatorul, care este mecanic, iar dacă contactele sunt în stare proastă, să îl înlocuiți.