Căutare MDM

Buletin

autodiachnoză

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 8 luni #10649 prin manual-mecanic
Autodiagnostic Publicat de manual-mecanica
Bună ziua, aș vrea să știu dacă cineva folosește laptopul pentru autodiagnosticare și cum funcționează. Este mai ieftin decât aparatele de autodiagnosticare? Și cablurile și software-ul sunt foarte scumpe? Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 8 luni #10650 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: autodiagnosticare
Prin portabil, te referi la un laptop sau un notebook? Dacă da, eu folosesc unul. Desigur, trebuie să instalezi totuși un software și să ai o interfață care comunică cu sistemul electronic al vehiculului. Dar investiția merită; economisești mult timp și efort.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 8 luni #10656 prin manual-mecanic
Dar cât putem vorbi despre investiția în euro? Adică, având laptopul, desigur, pentru că cablurile vor fi scumpe, nu? Software-ul este ușor de găsit? Sau și mai bine, poți să-mi spui de unde pot obține informații, hahaha, mulțumesc.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 8 luni #10661 prin manual-mecanic
Uite, există multe tipuri de scanere. Sunt unele la care pur și simplu conectezi cablurile la notebook și la mufa de diagnosticare și asta e tot. Am unul care are interfață și laptop, e un SPC Max. Verifică-l pe condistelec.com, e argentinian, e foarte bun, are multe funcții, inclusiv osciloscop. Verifică-l.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 8 luni #10692 prin manual-mecanic
Depinde de mașinile sau mărcile care îți vizitează cel mai des atelierul. Există scanere ieftine, foarte ușor de utilizat. Va depinde de ce ai nevoie, adică există unele încărcate pentru americani, asiatici sau europeni, depinde de țara în care găsești, de exemplu aici, în Mexic, Launch, Genesis și unul relativ nou, CJ4, sunt folosite mult. Desigur, mărcile de scanere sunt diferite în fiecare țară. Dacă ești din Mexic, îți pot da linkul către o pagină dedicată software-ului pur pentru laptopuri sau scanere. Cu stimă.