Căutare MDM

Buletin

Zgomote la frânare D Max

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 8 luni #10627 prin manual-mecanic
Zgomote la frânare D Max Publicat de manual-mecanica
Am o problemă cu pedala de frână. Se aude un scârțâit de la roțile din față. Am înlocuit deja plăcuțele de frână și am curățat discurile. Scârțâitul apare după câțiva kilometri și numai când apăs ușor pedala. Dacă cineva are aceeași problemă și o poate remedia, îmi poate spune ce trebuie să fac pentru a corecta problema? Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 8 luni #10635 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Zgomote de frânare la D Max
Prietene, dacă plăcuțele sunt alternative, e puțin probabil să scapi de zgomot. Nu e o problemă mecanică, doar că plăcuțele sunt foarte dure, sau conțin multe bucăți din componente diferite. Va dispărea de la sine și apoi va reapărea. Așa e și nu prea ai ce face decât dacă pui plăcuțe originale care sunt mai moi. Mult succes.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 8 luni #10643 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Zgomote de frânare la D Max
Salut prietene, e exact cum spune prietenul meu, Kikemec, înlocuiește plăcuțele cu cele originale și reajustează discurile. Cu stimă. B)