Căutare MDM

Buletin

Mercedes clasa A

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 8 luni #10589 prin manual-mecanic
Mercedes clasa a Publicat de manual-mecanica
Salut, am probleme cu cutia de viteze la Clasa mea A. Când mașina este oprită, vitezele se schimbă lin. Acum, când conduc, nu pot să bag în a treia treaptă. Poate cineva să mă ajute și să-mi spună care ar putea fi problema? Mulțumesc!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 8 luni #10601 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema Mercedes clasa A
Mercedes-ul tău este mecanic sau automat?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 8 luni #10608 prin manual-mecanic
Bună ziua, Mercedes-ul meu este mecanic, nu automat.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 8 luni #10617 prin manual-mecanic
:) Bună ziua, sper că următoarele informații vă sunt utile: (Sub cutie de viteze există o pompă de ambreiaj, trebuie să aerisiți sistemul.)
Pe bordul din partea șoferului există un servomotor, scoateți capacul motorului și rotiți manual armătura astfel încât sub pompă să aveți presiune pentru aerisire, trebuie să folosiți o cheie de 10mm, altfel verificați dacă servomotorul funcționează automat cu pedala de frână apăsată, dacă toate acestea sunt în regulă, cel mai probabil este ca discul de ambreiaj să fie uzat, vă reamintesc că este un sistem foarte simplu, (nu uitați de scaner) dar cel mai probabil este o defecțiune mecanică, salutări și sper că informațiile vă sunt utile.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 8 luni #10629 prin manual-mecanic
Dacă suporturile motorului sunt în stare bună, cel mai probabil este vorba de inelul de sincronizare pentru treapta a treia, deoarece nu există doar unul.