Căutare MDM

Buletin

Zgomot de la elevatoarele hidraulice de la Kia Carens-ul meu

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 11 luni #10582 prin manual-mecanic
Am un zgomot de bătăi în motorul Kia Carens-ului meu. A mai pățit cineva asta? Cum ați rezolvat? Dați-mi niște idei. Cu
cele mai bune urări

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 11 luni #10604 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Zgomot de la elevatoarele hidraulice de la Kia Carens-ul meu
Dacă sunt tacheți, ce poți face este să adaugi un aditiv în ulei pentru a-i crește vâscozitatea. Dacă zgomotul scade, singura soluție este schimbarea tacheților. Ai grijă, zgomotul ar putea proveni de la bolțurile pistonului sau de la pistoane. Mai întâi, ar trebui să verifici de unde provine zgomotul.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 11 luni #10621 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Zgomot de la elevatoarele hidraulice de la Kia Carens-ul meu
Zgomotul nu este constant, apare doar când accelerez peste 1500 rpm, cu motorul în sarcină, adică doar când acesta funcționează. Ar putea fi o altă componentă.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 11 luni #10631 prin manual-mecanic
Dacă nu se aude așa cu mașina în punct mort, este evident o altă problemă. De ce se aude așa în punct mort la 1500?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 5 luni #13378 prin manual-mecanic
Acest zgomot se produce doar când vehiculul este în mișcare, când accelerez. Ar putea fi scaunul injectorului? Ultima măsurare a CO a arătat un nivel mai mare decât limita standard de 0,50%.