Căutare MDM

Buletin

AM NEVOIE URGENTĂ DE INFORMAȚII. MULȚUMESC.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 8 luni #10577 prin manual-mecanic
SALUT, MECANICI, VĂ CERE AJUTORUL PENTRU A REZOLVA O PROBLEMĂ PE CARE O AM CU UN VEHICUL POINTER 1.8 LTS DIN 2005, FĂRĂ DISTRIBUITOR. SE DOVEDEȘTE CĂ NU ȘTIU DACĂ AM SINCRONIZAT CORECT RELUCTORUL SENZORULUI ARBOARE COTIT CARE SE AFLĂ ÎN GARNITURA SPATE A MOTORULUI ȘI, DE ASEMENEA, ARE O VARIAȚIE A TURAȚIILOR MOTORULUI ȘI ARATĂ UN COD AL SENZORULUI ARBOARE CU CAME, CARE ESTE UN SCURTCURT LA MASĂ. AM NEVOIE DE O SCHEMĂ PENTRU A PUTEA SINCRONIZA RELUCTORUL SENZORULUI ARBOARE COTIT. AS APRECIA INFORMAȚIILE. DACĂ AVEȚI NEVOIE DE MANUALE, AM SUFICIENTE PROGRAME MECANICE, CUM AR FI ONDEMAND5 SAU AUTODATA 2008.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 8 luni #10605 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: AM NEVOIE URGENTĂ DE INFORMAȚII. MULȚUMESC
Scurtcircuitele la masă sunt scurgeri de curent în cablul pozitiv sau negativ, verificați cu un cablu pe care l-ați plasat pentru a vedea ce se întâmplă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.